Reparatie

Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar,het  zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht.Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie.

Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert?

Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Onderhoudsbeurten

De onderhoudsintervallen van een auto worden steeds langer. Daarom is het belangrijk de ‘slijtageonderdelen’ van uw auto ook tussen de onderhoudsbeurten door te laten controleren en de olie tijdig te laten verversen. Bij de Kleine beurt van ons worden de meest essentiële punten gecontroleerd en wordt de olie ververst. U bent welkom zonder afspraak en de werkzaamheden zijn klaar terwijl u wacht. Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten, want wij hebben een scherp geprijsde kleine onderhoudsbeurt.

Kleine beurt

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt van ons wordt niet alleen uw olie ververst, maar wordt uw auto op meer dan 20 punten gecontroleerd,zoals op verschillende vloeistoffen, ruitenwissers, lichten, bandenspanning en remmen.

Grote beurt

Uw auto wordt aan de hand van een uitgebreide controlelijst op meer dan 95 punten gecontroleerd. Deze controlelijst is zorgvuldig samengesteld uit de onderhoudsbehoefte van verschillende merken. Uw auto wordt met behulp van geavanceerde apparatuur door onze specialisten gecontroleerd.